VIVALAST е българска компания,специализирала се в производството на профилни системи.Предлага богато разнообразие на прозоречни системи от 4,5 и 6 камерни PVC профили.

PVC Дограма REHAU

PVC Дограма Rehau е синоним на качество и надежност вече повече от 60 години. Компанията има заводи в още 4 страни извън Германия ,като постоянно развива и обогатява продуктовата си линия и технологии.PVC Дограма Rehau е отличен избор за нова дограма,притежавайки отлични изолационни характеристики и дълъг период на експлоатация.Има богата продуктова гама,която задоволява различните клиентски вкусове.

ПВЦ дограма

PVC Дограма SALAMANDER

Благодарение на голямата си конструктивна ширина /73 мм, 76 мм, 82 мм и 92 мм/, позволяваща вграждане на различни стъклопакети до 60 мм, както и на поместените във вътрешността на профила камери /5, 6 и 7 камери/ профилните системи на „Salamander“ показват високи показатели за термо- и шумоизолация, напълно съответстващи на европейските стандарти. Специалното покритие и гланцирана повърхност на профила затрудняват полепването на замърсяващи частици по повърхността му и улесняват максимално неговото почистване и поддръжка.

ПВЦ дограма